Ooit deed een auto ongeluk me met een enorme klap beseffen dat ik dood kan gaan. En dat dat zomaar sneller kan zijn dan de bedoeling was. Het auto ongeluk heb ik gelukkig overleefd maar deze ervaring heeft een diepe boodschap achtergelaten: je hebt maar één leven, het kan morgen over zijn. Vanaf dat moment is de richting van mijn leven met een paar graden veranderd.

 

Want het is die boodschap die me vanaf dat moment motiveert om een bevlogen leven te leiden, een goede band te hebben met de mensen die ik ontmoet, nieuwsgierig te blijven, me te blijven ontwikkelen,  te leren van mijn fouten en te doen wat ik leuk vind.

 

Dat ik zo in het leven sta, straal ik uit op mijn omgeving waardoor mensen om mij heen zich vaak positief voelen.
Ik weet inmiddels dat deze instelling voor veel mensen niet vanzelfsprekend is. Dit heeft me in beweging gebracht.

 

Allereerst door veel te lezen over motivatie en verbinding en later door actiever opleidingen te volgen binnen het NLP gedachtegoed, getraind te worden door o.a. Anatol Kushpeta en Anthony Robbins, seminars bij te wonen van de Dalai Lama, Frans de Waal, Margriet Sitskoorn tot aan Wim Hof. Ook de reizen die ik heb gemaakt, hebben me veel geleerd over het maken van verbinding, zelfs wanneer dat alleen non-verbaal kan.

 

Inmiddels train ik teams binnen het bedrijfsleven en geef ik talks op het gebied van motivatie, connectie en persoonlijke ontwikkeling.

 

De onderwerpen waarover ik train zijn:

 

     >    Hoe je meer begrip krijgt voor jezelf en mensen in je omgeving

     >    Hoe je door meer te proberen en fouten te maken uiteindelijk groeit

     >    Hoe je meer dankbaarheid kunt toelaten in je dagelijkse leven en wat dat je breng

     >    Hoe lachen niet alleen leidt tot meer plezier maar ook minder stress en meer verbinding

     >    Wat je ‘s morgens naast je kleding nog meer kunt aantrekken voordat je de deur uit gaat

 

Hierdoor zullen teamgenoten kwaliteiten in zichzelf en de ander herkennen en erkennen. Binnen een team zullen collega’s het gevoel hebben van betekenis te zijn, omdat zij in staat zijn het beste van zichzelf te kunnen laten zien. Dit leidt tot een gemotiveerd team dat zichzelf en anderen waardeert.

 

Vrijwel alle trainingen en talks zijn interactief en zullen ervoor zorgen dat je minder met je hoofd en meer met de rest van je lichaam doet.

 

Mocht je meer willen weten, interesse hebben in een training of talk?
Bel me op 06 – 144 33 622 of mail: linda@commandeuradvies.nl.

Elke samenwerking is tailormade. Aan de hand van de behoefte kan ik op basis van
bovengenoemde onderwerpen de training of talk naar wens aanpassen.